Logo: De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

Module 2: Garantieprijs met winstdeling - Praktijkvoorbeeld

Fred en Chantal hebben in 2000 een woning gekocht voor € 140.000,-. Helaas is Fred sinds enkele maanden werkloos. Chantal heeft haar parttime baan na de geboorte van hun zoon opgezegd. Het ziet er niet naar uit dat Fred op korte termijn een nieuwe baan zal vinden. De achterstand op de hypotheek is inmiddels al aardig opgelopen en de geldverstrekker verzoekt dringend om de woning te verkopen. Fred en Chantal kiezen voor de module ‘Garantieprijs met winstdeling’. Hierdoor zijn ze verzekerd van verkoop binnen drie maanden.

De waarde van de woning wordt geschat op € 185.000,-. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij geeft een garantieprijs van € 160.000,-. De woning wordt via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij te koop aangeboden voor € 185.000,- en wordt binnen drie maanden verkocht voor € 182.500,-. Het verschil wordt verdeeld tussen Fred en Chantal en de Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

Ze hebben nu mogelijk een lagere opbrengst dan wanneer ze de woning via de makelaar hadden aangeboden. Ze weten nu echter al vooraf zeker dat ze een gegarandeerde verkoop hebben. Toch een grote zorg minder in moeilijke tijden!

 

Meer informatie aanvragen

  • Uw woning snel en tegen een gegarandeerd bedrag verkopen
  • Vrijblijvend meer informatie aanvragen
Geslacht
Achternaam *
Voorletters *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
E-Mail *
Telefoon *
Telefoon Werk
 
 
Reden verkoop
Staat uw woning al te koop
Hoelang
Welke makelaar